PIATOK

200g/200g Pečené marinované kuracie stehno podávané na špenátových haluškách s bryndzovou omáčkou 1.3.7

 

200g/200g Bravčový rezeň plnený šunkou a údeným syrom podávaný s varenými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou 1.3.7

 

300g Mozzarella podávaná na paradajkovom šaláte s červenou cibuľou, rukolovým pestom, posuchom a balzamikovou redukciou 1.7

 

TÝŽDENNÉ MENU

150g/150g Pečený losos na masle s tymiánom podávaný na šafránovom rizote s restovaným cesnakom, čerstvým špenátom a cherry paradajkami 4 7

8,00€

150g/150g Restovaná panenka s červenou kari pastou, smotanou podávaná s julienne mrkvou a dusenou ryžou 7

8,00€

150g/150g Grilovaný Halloumi syr podávaný na restovanej zelenine s balzamikovou redukciou s ibištekom a chilli 7

8,00€

150g/150g Vyprážaný syr podávaný s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1 3 7

6,50€

150g/150g

150g/150g Cordon bleu s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1 3 7

6,50€

                                                    AK STE SI NEVYBRALI Z PONUKY NAŠICH JEDÁL ALEBO MÁTE PROBLÉM S OBJEDNANÝM JEDLOM, TAK VÁM VEĽMI RADI VYHOVIEME VAŠIM POŽIADAVKÁM S POZDRAVOM TEAM PENZION Q

 

ALERGÉNY:1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany.

Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave