PIATOK
200g/200g Pečené marinované kuracie stehno podávané na špenátových haluškách s bryndzovou omáčkou 1.3.7
200g/200g Bravčový rezeň plnený šunkou a údeným syrom podávaný s varenými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou 1.3.7
300g Mozzarella podávaná na paradajkovom šaláte s červenou cibuľou, rukolovým pestom, posuchom a balzamikovou redukciou 1.7
TÝŽDENNÉ MENU
150g/150g Pečený losos na masle s tymiánom podávaný na šafránovom rizote s restovaným cesnakom, čerstvým špenátom a cherry paradajkami 4 7
8,00€
150g/150g Restovaná panenka s červenou kari pastou, smotanou podávaná s julienne mrkvou a dusenou ryžou 7
8,00€
150g/150g Grilovaný Halloumi syr podávaný na restovanej zelenine s balzamikovou redukciou s ibištekom a chilli 7
8,00€
150g/150g Vyprážaný syr podávaný s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1 3 7
6,50€
150g/150g
150g/150g Cordon bleu s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1 3 7
6,50€
AK STE SI NEVYBRALI Z PONUKY NAŠICH JEDÁL ALEBO MÁTE PROBLÉM S OBJEDNANÝM JEDLOM, TAK VÁM VEĽMI RADI VYHOVIEME VAŠIM POŽIADAVKÁM S POZDRAVOM TEAM PENZION Q
ALERGÉNY:1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave